Meld je gratis aan voor de beleefsessie

Unieke kans voor een kijkje achter de schermen bij het crematorium

De dood is een onderwerp waar we het liever niet te lang, of zelfs helemaal niet, over willen hebben. En dat is begrijpelijk. Vooral als je midden in het leven staat, is dit onderwerp niet echt aan de orde. Toch is het slim te weten wat je wilt, wat kan en wat belangrijk is voor je naasten. Want uiteindelijk krijgen we er allemaal mee te maken.

Univé organiseert in samenwerking met Uitvaartcentrum & Crematorium Sneek een beleefsessie om je een kijkje achter de schermen van het uitvaartwezen te geven. Je wordt ook geïnformeerd over het voorkomen en beperken van mogelijke financiële schade wanneer jij of een dierbare overlijdt. Na deze interactieve avond ben jij op de hoogte van wat je tijdens je leven al kan regelen voor een onvergetelijk afscheid. Kom alleen, met partner, ouder(s), kind(eren) of vrienden.

  • Uitvaartcentrum & Crematorium Sneek, Harinxmalaan 1

Programma

19.30-19.45 uur
Inloop met koffie of thee

19.45-19.50 uur
Welkomstwoord

19.50-21.15 uur
Start van de rondleiding door het gehele crematorium. Een kijkje achter de schermen in onder andere de muziek-/regiekamer, de ovenruimte, de asverwerking, de garage met de rouwauto’s, de verzorgingsruimte. Heb je vragen? Stel ze gerust.

21.15-21.45 uur
Gelegenheid voor een drankje en hapje in de sfeervolle lounge. We kunnen ons voorstellen dat je indrukken hebt opgedaan die vragen met zich meebrengen. Onze medewerkers denken graag met je mee.

Aanmelden

Heb je vragen? Neem dan contact op met Kiki Bremer, adviseur Univé Sneek, via k.bremer@unive.nl.