Iedereen verdient de zekerheid van Univé

Elkaar helpen en zekerheid bieden aan onze klanten. Dát is waar Univé voor staat. Univé is een coöperatie en dat betekent risico’s delen. Risico’s die je niet alleen kunt of wilt dragen. We willen samen met onze zakelijke klanten risico’s voorkomen en beperken en pas als dat echt nodig is: verzekeren.

Persoonlijke aandacht en advies op maat

Bij iedere adviseur van Univé staat persoonlijke aandacht voorop. Onze adviseur is een sparringpartner vanuit zijn eigen specialisme en kennis van de branche. In de gesprekken brengt de adviseur de risico’s in beeld en helpt om passende oplossingen te vinden om die risico’s te voorkomen en te beperken. De adviseur zorgt dat de bedrijfsverzekeringen aansluiten bij de bedrijfsrisico’s, de verwachtingen van de klant, de persoonlijke situatie en het budget.

Goed voor elkaar

Onze adviseur belt jou graag terug voor een goed zakelijk advies, inclusief een gratis Zekerheidsscan ter waarde van 107,50 euro. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder je gegevens invullen en de gegevens van degene die je heeft aangedragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

De ondernemer die mij heeft aangedragen kiest voor het volgende cadeau. Goed voor elkaar!

Maak hier je keus(Vereist)

Ja, ik ben ondernemer en wil graag kennis maken met Univé

Optionele velden:
Hierbij geef ik eenmalig toestemming aan Univé om contact met mij op te nemen.(Vereist)

Ik ben aangedragen door: