Iedereen verdient de zekerheid van Univé

Elkaar helpen en zekerheid bieden aan onze klanten. Dát is waar Univé voor staat. Univé is een coöperatie en dat betekent risico’s delen. Risico’s die u niet alleen kunt of wilt dragen. We willen samen met onze zakelijke klanten risico’s voorkomen en beperken en pas als dat echt nodig is: verzekeren.

Persoonlijke aandacht en advies op maat

Bij iedere adviseur van Univé staat persoonlijke aandacht voorop. Onze adviseur is een sparringpartner vanuit zijn eigen specialisme en kennis van de branche. In de gesprekken brengt de adviseur de risico’s in beeld en helpt om passende oplossingen te vinden om die risico’s te voorkomen en te beperken. De adviseur zorgt dat de bedrijfsverzekeringen aansluiten bij de bedrijfsrisico’s, de verwachtingen van de klant, de persoonlijke situatie en het budget.

Goed voor elkaar

Bent u tevreden over Univé? Dan vragen wij u om dit te delen. U kent vast wel een zakelijke ondernemer die gebaat is bij een goed zakelijk advies. Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens en de gegevens van uw kennis te delen. Wij nemen dan contact op voor een afspraak.

Als dank voor het kennismaken met Univé!

U heeft iets verdiend als u een ondernemer laat kennis maken met Univé. Na het adviesgesprek met één van onze adviseurs ontvangt u als dank 100 euro voor het goede doel, 100 euro voor uzelf of een Preventiepakket ter waarde van 100 euro.

"*" geeft vereiste velden aan

Maak hier uw keuze*

Mijn gegevens zijn


De ondernemer die ik graag kennis wil laten maken met Univé

De door mij aangedragen ondernemer is akkoord dat Univé eenmalig contact opneemt*