Wandelen voor het Fonds Gehandicaptensport op zaterdag 22 april 2023

Samen bewegen is voor iedereen gezond en leuk! Daarom zette Univé zich samen met Fonds Gehandicaptensport in om sporten dichtbij huis voor iedereen toegankelijk te maken. Hoe? Door te wandelen! Op zaterdag 22 april kwamen duizenden deelnemers in actie om “Sport voor iedereen” toegankelijk te maken. We nodigden onze leden en iedereen die verder mee wilde doen uit een wandeling van 5 kilometer te maken voor dit goede doel. Onze acht uitgezette routes startte en finishte in onze winkels in Amersfoort, Ede, Emmeloord, Harderwijk, Leeuwarden, Sneek, Emmen en Hardenberg. Per deelnemer doneerde Univé 5 euro aan het Fonds Gehandicaptensport.

Verbindende radioshow

Vanuit de studio in Hilversum maakten we in samenwerking met ALLsportsradio een gezellig radioprogramma om alle wandelaars aan te moedigen, verzoeknummers te draaien en verhalen te vertellen over het belangrijke werk van het Fonds Gehandicaptensport.

Verenigingen

We adopteerde acht lokale projecten om concreet zichtbaar te maken wat het Fonds Gehandicaptensport doet en hoe het lokale verenigingsleven bij kan dragen aan het breder toegankelijk maken van sport voor iedereen. De teller liep op tot een fantastische € 31.000!